Huoneet

HUONEET

Hotel Bepopin huoneet ovat raikkaita ja värikkäitä. 111 huonettamme on jaettu kolmeen huoneluokkaan – valitse mieleisesi!

Bepop Room

Varaa huone

Bepop -huoneet ovat raikkaita ja mukavia, ja niissä on erinomainen sänky, maksuton Wi-Fi, taulu-TV viihdepalveluineen sekä kylpyhuone varustettuna ympäristöystävällisillä tuotteilla. Huoneissa on valintasi mukaan 160cm leveä parivuode tai kaksi erillistä 100cm leveää vuodetta. Huoneiden koot vaihtelevat 17-20 m2.

Bepop Plus

Varaa huone

Bepop Plus -huoneet ovat rauhallisia huoneita, joissa on hieman enemmän tilaa ja mukavuuksia. Näissä raikkaissa huoneissa on kahvin- ja teenkeittomahdollisuus, kylpytakit ja tossut, minibaari sekä silitysvälineet. Erinomainen sänky, maksuton Wi-Fi, taulu-TV viihdepalveluineen sekä kylpyhuone varustettuna ympäristöystävällisillä tuotteilla. Huoneissa on valintasi mukaan 180cm leveä king size -vuode tai kaksi erillistä 100cm leveää vuodetta. Huonekoot vaihtelevat 24-26 m2.

Bepop King

Varaa huone

Bepop King -huoneet ovat suurimpia huoneitamme, joissa on erillinen oleskelutila ja makuuhuone leveällä king size -vuoteella. Nämä huoneet ovat täydellisiä perheille tai kun muuten vain haluat nauttia tilavasta huoneesta. Raikkaissa huoneissa on kahvin- ja teenkeittomahdollisuus, kylpytakit ja tossut, minibaari sekä silitysvälineet. Erinomainen sänky, maksuton Wi-Fi, taulu-TV viihdepalveluineen sekä kylpyhuone varustettuna ympäristöystävällisillä tuotteilla. Huoneiden koko on 35m2.

Huone­varustelu

Plus- ja KING -huoneissa lisäksi